Σε εξέλιξη η συνάντηση Παπαδήμου - Παπούλια

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 15:51
UPD:16:31

Συνάντηση εφ όλης της ύλης έχουν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

A- A A+

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης έχουν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Ηρθα να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στην οικονομία, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στις διεθνείς αγορές, καθώς και για ζητήματα οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση», είπε ο κ. Παπαδήμος κατά την είσοδό του στο προεδρικό γραφείο.

Κατά τη χειραψία με τον κ. Παπούλια τον ρώτησε: «Πώς είστε;» και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: «Των πραγμάτων ούτως εχόντων...».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τάπητος τίθενται και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης, η διαφαινόμενη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και το ενδεχομένο νέων εκλογών.

Τους δύο άνδρες αναμένεται να απασχολήσει και η επερχόμενη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και αυτή του ΝΑΤΟ, όπου είναι πολύ πιθανό να επανατεθεί και το θέμα της συμμετοχής των Σκοπίων στη Συμμαχία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή