Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2002 07:01
UPD:08:05
A- A A+

Λίγες τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που από το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για αύριο Πέμπτη και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι και τοπικά στο Αιγάιο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική, που το απόγευμα στα βόρεια του νομού θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη για σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα το απόγευμα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή