Υδατοσφαίριση: Στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 17:59
A- A A+

Οι «ερυθρόλευκοι», με τη νίκη τους στο τρίτο ματς των δύο ομάδων, έκαναν το 2-1 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο με την Βουλιαγμένη, η οποία είχε «καθαρίσει» την πρόκριση από την περασμένη Παρασκευή επί του Παναθηναϊκού.

Στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Πειραιά οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επέβαλλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους και προηγήθηκαν 5-3, 8-5 και λίγο αργότερα 10-5. Στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν εντελώς ανοιχτό, με τους νησιώτες να μην τα καταφέρνουν.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α1, με τους «μπέμπηδες» αυτή την φορά να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Η εκκίνηση στη σειρά των τελικών θα ξεκινήσει από το κολυμβητήριο του Λαιμού στις 23 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις στις 26 και 30 Μαΐου και 1η και 3 Ιουνίου, αν χρειαστεί. Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Οι ηττημένοι των ημιτελικών, Χίος και Παναθηναϊκός, θα αγωνιστούν για την 3η θέση (σ.σ. τις ίδιες ημερομηνίες), με τους νησιώτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις