One Lap of America: Τίτλοι τέλους

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 08:00
UPD:11:48

A- A A+

Η ελληνική συμμετοχή της «Team Theogon» ευχαριστήθηκε πραγματικά τη συμμετοχή της στον αγώνα και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της δεύτερης θέσης στην κατηγορία της.

Η έβδομη και προτελευταία ημέρα της διοργάνωσης έμελλε να είναι στην Πολιτεία του Γουισκόνσιν όπου οι διαγωνιζόμενοι μετά από ταξίδι 462 μιλίων έτρεξαν στην πίστα Road America δύο φορές ως είθισται. Το ελληνικό πλήρωμα τα πήγε αρκετά καλά στην πρωΐνή δοκιμασία τερματίζοντας 53ο ενώ το απόγευμα ήταν λίγο πιο κάτω 58ο. αντίστοιχα.

Στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ιντιάνα εκεί από όπου ξεκίνησε ο αγώνας, γεγονός που σημαίνει ουσιαστικά και την ολοκλήρωσή του. Αφού διέσχισε για λίγο το Ιλινόις, μπήκε στην Ιντιάνα για την τελευταία δοκιμασία σε πίστα που θα γινόταν την επόμενη, όγδοη και τελευταία ημέρα του αγώνα.

Πρόκειται για την τελευταία χρονομετρημένη προσπάθεια των συμμετεχόντων στην οποία η «Team Theogon» κατέλαβε την 61η θέση, τερματίζοντας έτσι δεύτερη στην κατηγορία της.

Το ταξίδι λοιπόν της περιπέτειας ανά την Αμερική ολοκληρώθηκε και τα πληρώματα είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά σημεία και πόλεις των ΗΠΑ που διαφορετικά δεν θα είχαν τη δυνατότητα. Όπως φάνηκε τα περισσότερα από 3.500 μίλια που βρέθηκαν στο δρόμο και η δοκιμασίες στις πίστες μετά από οκτώ ημέρες δεν φαίνεται να τους πτόησε καθόλου. Αντιθέτως, ελπίδα και υπόσχεση όλων να ξαναβρεθούν του χρόνου, δίνοντας έτσι ένα νέο ραντεβού στον αγώνα αντοχής και οδηγικής απόλαυσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις