ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Γιάχου

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 10:15
UPD:10:31

Μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν εκ νέου τα παράπονά τους, τόσο στο διαιτητή όσο και στο βοηθό του.

A- A A+

Η αρχή των διαμαρτυριών έγινε εντός του αγωνιστικού χώρου και κόστισε την αποβολή από τον πάγκο του τεχνικού διευθυντή του «Δικέφαλου», Παντελή Κωνσταντινίδη. Μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν εκ νέου τα παράπονά τους, τόσο στο διαιτητή όσο και στο βοηθό του, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου, Λάζλο Μπόλονι, εστίασε στην ενδεχόμενη ζημία που θα έχει η ΠΑΕ, αν δεν εξασφαλίσει την έξοδό της στο τσάμπιονς λιγκ. «Πρέπει να βρούμε τα χρήματα για την άδεια της UEFA. Το να χάνεις από 10 μέχρι 20 εκατ. ευρώ είναι σαν ελληνική τραγωδία, αν τελικά γίνει αυτό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής.

Αργότερα, τη «σκυτάλη» παρέλαβε η διοίκηση, που εξέδωσε καυστική ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας «ανεπαρκείς και λίγους» διαιτητή και βοηθό, επιτέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και κατέληξε ως εξής: «Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακές της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις