Αγγλία: Ενδιαφέρον της Έβερτον για Μέγερι

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 14:21
UPD:14:32

Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που έγινε ευρύτερα γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης από τις εφετινές εμφανίσεις του στο τσάμπιονς λιγκ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ντέιβιντ Μόγες.

A- A A+

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που έγινε ευρύτερα γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης από τις εφετινές εμφανίσεις του στο τσάμπιονς λιγκ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ντέιβιντ Μόγες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στόχος του τεχνικού της αγγλικής ομάδας είναι ο εντονότερος ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα, που αυτή τη στιγμή καλύπτουν ο έμπειρος Αμερικανός Τιμ Χάουαρντ, ο συμπατριώτης του Μάρκους Χάνεμαν και ο Σλοβάκος Γιαν Μούτσα.

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι και ο 22χρονος γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» επιθυμεί να αγωνιστεί στην πρέμιερσιπ, με το συντάκτη να επισημαίνει πάντως ότι οι όποιες κινήσεις από την πλευρά της Έβερτον θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ζαχαρωτών».

Ο Μόγες νοιώθει δικαιωμένος από την επιλογή του Απόστολου Βέλλιου, εκτιμώντας ότι η ελληνική αγορά μπορεί να προσφέρει αξιόλογες περιπτώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις