Κέρκυρα: Τέσσερις μένουν, ένας αποχαιρέτησε

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 12:22
UPD:19:50

Η νέα αγωνιστική περίοδος δεν θα βρει τον Βέντσελ στην Κέρκυρα, αφού ο Γερμανός ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τους «Φαίακες» να λύσει το συμβόλαιό του, παρότι απέμενε ακόμη ένας χρόνος ως τη λήξη του.

A- A A+

Το θέμα ήταν οικονομικό, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Λιμπάντζης, ανακοίνωσε μειώσεις που θα φτάσουν ως το 40% προκειμένου να εξορθολογιστούν τα έσοδα και να υπάρξει προσαρμογή στα δεδομένα της εποχής.

Αντίθετα με τον Βέντσελ, ο Καραλής συμφώνησε στην πρόταση της Κέρκυρας και θα συνεχίσει, ενώ καταφατική απάντηση αναμένεται επίσης να δώσουν και οι Ηλιάδης, Αναστασόπουλος, Ζιάμπαρης. Ως προς το θέμα του προπονητή, η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με Έλληνες τεχνικούς, όπως τους Νίκο Αναστόπουλο και Μπάμπη Τεννέ, μετά το «διαζύγιο» με τον Τίμο Καβακά που γνωστοποιήθηκε και επίσημα σήμερα, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Τιμόθεο Καβακά. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, στο διάστημα της παρουσίας του και τη συμβολή του στην επίτευξη της παραμονής στη Super League και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Όπως και στους συνεργάτες του, Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργο Μουντάκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις