Π. Καμμένος: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 14:13
UPD:14:54

«Είναι σημαντικο το ότι αυτή η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση, να μην υπογράψει διατάγματα και να μη λάβει αποφάσεις σχετικά με πώληση δημόσιας περιουσίας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

A- A A+

«Είναι σημαντικο το ότι αυτή η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση, να μην υπογράψει διατάγματα και να μη λάβει αποφάσεις σχετικά με πώληση δημόσιας περιουσίας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με την οποία συμφώνησαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς, ήταν να παραμείνει στη θέση του Πρωθυπουργού ο Λουκάς Παπαδήμος.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε για υπηρεσιακό πρωθυπουργό το Γεράσιμο Αρσένη και στη συνέχεια συμφώνησε με την πρόταση του κ. Παπούλια. Ο ίδιος διαφώνησε με την επιλογή αυτήν και πρότεινε το όνομα του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο τελικά επικράτησε. Πρότεινε επίσης τοποθέτηση του καθηγητή Π. Ήφαιστου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών και του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψα στη θέση του υπουργού Άμυνας.

«Είναι σημαντικο το ότι αυτή η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση, να μην υπογράψει διατάγματα και να μη λάβει αποφάσεις σχετικά με πώληση δημόσιας περιουσίας», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Πρότεινε πάντως, εν όψει της συνόδου του ΝΑΤΟ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση να ασκήσει βέτο σε περίπτωση που τεθεί θέμα ένταξης στη Συμμαχία της ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία», ακολουθώντας τη γραμμή του Κ. Καραμανλή στο Βουκουρέστι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή