Π. Πικραμμένος: Να διαφυλάξουμε το κύρος της πατρίδας

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 15:48
UPD:16:05

Εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης έλαβε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

A- A A+

Εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης έλαβε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος. Κατά τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο εντολοδόχος πρωθυπουργός έθεσε ως κύριο στόχο τη διαφύλαξη του κύρος της πατρίδας και της ομαλής μετάβασής της σε νέα πολιτική κυβέρνηση.

Παραλαμβάνοντας την εντολή, ο κ. Πικραμμένος αναγνώρισε πως είναι μεγάλος το βάρος που αναλαμβάνει και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω να φανώ αντάξιος, είπε και σημείωσε πως πρόκειται για μία καθαρά υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε, «δεν διαφεύγει από κανέναν ότι η πατρίδα περνάει δύσκολες στιγμές» και απευθυνόμενος προς τον κ. Παπούλια, πρόσθεσε πως «υπό τη δική σας καθοδήγηση πρέπει να διαφυλάξουμε το κύρος της πατρίδας και την ομαλή μετάβαση σε μία νέα πολιτική κυβέρνηση».

Στο τέλος της συνομιλίας, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός αστειεύτηκε επικαλούμενος αναφορές στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες, λόγω ονόματος θα ήταν ο καταλληλότερος για να είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

ΝΕΤ
Διάλογος K. Παπούλια - Π. Πικραμμένου

Διάλογος K. Παπούλια - Π. Πικραμμένου

Αν λόγω ονόματος, είμαι ο τελευταίος Πρωθυπουργός της μεταπολιτεύσεως, θα ήθελα μετά από τη δική μου περίοδο, να αρχίσει μια περίοδος αναγέννησης για την ωραία μας χώρα, κατέληξε ο κ. Πικραμμένος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή