Super League: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 19:38
UPD:17/05/2012 08:21

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Νίνης στο 65ο λεπτό.

A- A A+

Οι «πράσινοι» έφτασαν στους 11 βαθμούς, παραμένουν στην πρώτη θέση και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν, ως γηπεδούχοι, την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ατρόμητος έχασε κάθε ελπίδα για την πρωτιά.

Το μόνο αξιομνημόνευτο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο ήταν το πεντάλεπτο από το 23ο έως το 28ο λεπτό, στο οποίο οι «πράσινοι» έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες: στο 23΄ το σουτ του Ζέκα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ιτάνζ, στο 24΄ ο Νίνης πλάσαρε αλλά ο Νάστος έσωσε τους γηπεδούχους αποκρούοντας επί της γραμμής και στο 28΄ ο Κλέιτον «νικήθηκε» από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στη φάση του 17ου λεπτού, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Επστάιν που βρισκόταν στη μικρή περιοχή αλλά ο Γερμανός δεν τη βρήκε όπως ήθελε. Κατά τ΄ άλλα το θέαμα ήταν μέτριο ως κακό, με πολλά λάθη και χωρίς ρυθμό.

Η κατάσταση βελτιώθηκε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Φερέιρα να επιζητούν από το ξεκίνημα το γκολ της νίκης. Τελικά το πέτυχαν με το Σωτήρη Νίνη στο 65΄, στην επανεμφάνιση του διεθνούς άσου μετά τον τραυματισμό του εναντίον της ΑΕΚ, στις 28 Απριλίου. Ο Νίνης πήρε την πάσα του Κλέιτον και με ένα εξαιρετικό σουτ «σκότωσε» τον Ιτάνζ.

Το γκολ επηρέασε τους γηπεδούχους, που σήμερα πραγματοποίησαν μια από τις χειρότερες εφετινές εμφανίσεις τους. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν νευρικοί, δεν κατόρθωσαν να βρεθούν στο ύψος που απαιτούσε η περίσταση και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τον σημερινό αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις