Σε κακή ψυχολογική κατάσταση Σμιθ και Περπέρογλου

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 14:30

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφρά- από τα θραύσματα των σπασμένων παραθύρων, έδωσαν κατάθεση για το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και περιέγραψαν τα γεγονότα.

A- A A+

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφρά- από τα θραύσματα των σπασμένων παραθύρων, έδωσαν κατάθεση για το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και περιέγραψαν τα γεγονότα.

«Είχα τα ακουστικά και άκουγα μουσική, αλλά παρόλα αυτά ο θόρυβος ήταν πολύ έντονος. Δεν κατάλαβα τι ήταν. Είδα τα τζάμια και σοκαρίστηκα με την εικόνα του πούλμαν. Δεν θα γίνει ποτέ τίποτα. Είμαστε αηδιασμένοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το θέμα», δήλωσε αγανακτισμένος ο Περπέρογλου.

Ο Σμιθ, σχεδόν μία ημέρα μετά δεν μπορεί να «εξοβελίσει» το περιστατικό από το νου, καθώς τον «στοιχειώνει» η ανάμνηση του γεγονότος. «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Άκουσα ένα απίστευτο θόρυβο. Δεν ήξερα τι ήταν. Πέτρες; Πυροβολισμός; Έβλεπα τα αίματα και τα τζάμια παντού και αν ακουμπούσα εκείνη την ώρα πάνω στο τζάμι τώρα δεν θα ήμουν εδώ», ανέφερε συγκλονισμένος. «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει πλέον λύση. Και σε άδεια γήπεδα να γίνουν τα ματς, θα μας στήσουν καρτέρι στους δρόμους. Κινδυνεύουμε όλοι οι παίκτες. Είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα».

Στην κακή ψυχολογική κατάσταση των δύο αθλητών αναφέρθηκε ο γιατρός των «πρασίνων», Θανάσης Κονίδης. «Το σοκ ήταν τρομερό, ειδικά για τον Σμιθ από το κεφάλι του οποίου η μία πέτρα πέρασε σε απόσταση μόλις 10 εκατοστών», δήλωσε ο κ. Κονίδης. «Ο παίκτης ήταν τρομερά συγκλονισμένος. Να φανταστείτε, είχε πέσει κάτω και δεν ήθελε να σηκωθεί για τις πρώτες βοήθειες. Ακόμη και τώρα δείχνει χαμένος, κάθεται μόνος του και δεν μιλάει σε κανέναν. Ιατρικά δεν υπάρχει πρόβλημα για κανέναν από τους δύο, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτοιμοι από ψυχολογικής πλευράς όταν ξεκινήσουν οι αγώνες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις