Συνάντηση ΔΗΜΑΡ-Οικολόγων Πράσινων για μετενέργεια και πριμ 50 εδρών

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 22:54

Η παράταση της μετενέργειας για ένα μήνα και η κατάργηση του πριμ των 50 εδρών βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης των Οικολόγων Πράσινων με τη ΔΗΜΑΡ. Στη φωτογραφία η κα Ι. Κοντούλη και ο κ. Φ. Κουβέλης.

A- A A+

Η παράταση της μετενέργειας για ένα μήνα και η κατάργηση του πριμ των 50 εδρών βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης των Οικολόγων Πράσινων με τη Δημοκρατική Αριστερά. Η ΔΗΜΑΡ, όπως επεσήμανε η Ιωάννα Κοντούλη, ήταν το μόνο κόμμα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των ΟΠ.

Η κ. Κοντούλη επεσήμανε ότι αυτή η Βουλή δεν ενδιαφέρθηκε να αντιμετωπίσει κατά προτεραιότητα το θέμα το οποίο απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που θα βρεθούν χωρίς συλλογικές συμβάσεις και σε εργασιακό μεσαίωνα. Επίσης, αναφέρθηκε και στις «στρεβλώσεις της ψήφου των πολιτών με το πριμ των 50 εδρών που βρίσκεται στο όριο της συνταγματικής νομιμότητας».

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι και η ΔΗΜΑΡ στην επόμενη Βουλή θα συντονίσουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση λύσεων και για τα δύο παραπάνω θέματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή