Για ομοψυχία, συσπείρωση και ενότητα έκανε λόγο ο Κ. Σημίτης στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2002 07:14
A- A A+

Ομοψυχία και συσπείρωση για τα εθνικά θέματα και ενότητα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Για τα εθνικά θέματα ο πρωθυπουργός υπογράμμισε εκ νέου ότι ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις και στο εσωκομματικό τοπίο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κλίμα μπορεί να αναστραφεί, αρκεί να υπάρχει αντίληψη της κοινής πορείας, προσθέτοντας ότι βρίσκονται σε κρίση οι Κασσάνδρες που δεν θέλουν το ΠΑΣΟΚ ενωμένο.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε με οξύτητα κατά της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως δεν αξίζει στην Ελλάδα αυτή η αντιπολίτευση και πως είναι η μόνη δεξιά στην Ευρώπη, που δεν τολμά να πει το όνομά της. Ωστόσο, πρόσθεσε, έχουμε δώσει και εμείς αφορμές με τη στάση μας, ώστε να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα τους. Και είπε χαρακτηριστικά : «Δεν ταιριάζουν στο ΠΑΣΟΚ βωβοί βουλευτές απέναντι στις επιθέσεις δημαγωγίας, αλλά δεν ταιριάζουν και η αμετροέπεια και η γκρίνια».

Για τις δημοτικές εκλογές ο κ. Σημίτης επανέλαβε ότι δεν έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος και έκανε γνωστό ότι στον δεύτερο γύρο το ΠΑΣΟΚ θα υποστηρίξει προοδευτικούς υποψήφιους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή