Super League: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 21:53
UPD:23:52
A- A A+

Ο Ατρόμητος κατετάγη στην τρίτη θέση των πλέι οφ και θα συμμετάσχει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην τέταρτη και τελευταία θέση, που σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να συμμετάσχει στο β΄ προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δώνη ξεκίνησε πολύ επιθετικά αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 3ο λεπτό, όταν στη λάθος έξοδο του Κρέσιτς σε κόρνερ του Δημούτσου, ο Αναστασάκος πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Στο 12΄ όμως ο Φυτανίδης δεν λάθεψε και με κεφαλιά, σε φάουλ του Επστάιν, έκανε το 0-1, σημειώνοντας το δεύτερο εφετινό γκολ του στην Τούμπα, ύστερα από εκείνο στον αγώνα του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και ανήμπορος να απειλήσει με οργανωμένη επίθεση. Ένα σουτ του Νιμανί που έδιωξε σε κόρνερ ο Ιτάνζ στο 26΄ και η προβολή του Γιάννου που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, στις καθυστερήσεις, ήταν ο πενιχρός απολογισμός των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Με το φάσμα της ήττας όχι απλώς ορατό αλλά προϊόντος του χρόνου όλο και πιο πιθανό, ο ΠΑΟΚ ανασύνταξε τις δυνάμεις του για να πιέσει και να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση. Οι παίκτες του Μπόλονι ήταν όμως πολύ άτυχοι, αφού στο 50΄ και το 72΄ ο Στέφανος Αθανασιάδης και στο 76΄ ο Κώστας Σταφυλίδης είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν στα δοκάρια του Ιτάνζ. Η τελευταία χαμένη ευκαιρία ήταν το φάουλ του Λίνο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το Βραζιλιάνο να σουτάρει άστοχα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις