Super League: Οι ευρωπαϊκές ημερομηνίες των ελληνικών ομάδων

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 22:29
UPD:22:42
A- A A+

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο δεύτερο. Αυτό θα γίνει αν αποκλειστούν στους προκριματικούς μία εκ των Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός, πρώτος στη διαδικασία των πλέι οφ, θα εκκινήσει την προσπάθειά του από τον γ΄ προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης και θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητές του να συμμετάσχει στους ομίλους, αν και οι αντίπαλοι παραμένουν δυνατοί και υπολογίσιμοι.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Φέγενορντ, Μάδεργουελ, Βασλούι, Μπριζ. Ο αντίπαλός τους θα γίνει γνωστός στις 20 Ιουλίου, ενώ το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 7 ή τις 8 Αυγούστου.

Αν προκριθούν στα πλέι οφ (21/22 και 28/29 Αυγούστου), πιθανές αντίπαλοί τους θα είναι οι Λιλ, Μάλαγα, Ουντινέζε, Γκλάντμπαχ και, πιθανότατα, η Φενέρμπαχτσε.

Η δεύτερη ΑΕΚ θα λάβει μέρος στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 23 Αυγούστου (30 Αυγούστου η ρεβάνς). Ο Ατρόμητος (3ος) θα ξεκινήσει από τον β΄ προκριματικό γύρο (2 και 9 Αυγούστου οι αγώνες), ενώ ο ΠΑΟΚ, που κατετάγη στην τελευταία θέση, θα παίξει τον πρώτο αγώνα του στην «καρδιά» του θέρους, στις 19 Ιουλίου και τον επαναληπτικό στις 26 του ίδιου μήνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις