Α1 Μπάσκετ: Εναρξη τελικών σε έδρες «φρούρια»

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 11:38
UPD:11:45

A- A A+

Το εναρκτήριο τζάμπολ θα δοθεί στις 19:00 το απόγευμα (ΝΕΤ), σε μια έδρα «αστακό» προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Περίπου 1.000 αστυνομικοί θα βρεθούν στο ΣΕΦ (αντίστοιχα θα είναι τα μέτρα και στο ΟΑΚΑ), ενώ οι έλεγχοι στους θεατές και τους χώρους του φαληρικού σταδίου θα είναι πολύ αυστηροί και το πούλμαν του Παναθηναϊκού θα φτάσει στο «Ειρήνης και Φιλίας» ακολουθώντας μυστική διαδρομή!

Στο αγωνιστικό μέρος, ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έισι Λο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Λο θα είναι εκτός δωδεκάδας, αφού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον θέλει απολύτως υγιή ενόψει των αναμετρήσεων που έπονται.

Από την πλευρά των «πρασίνων», ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επ΄ ουδενί θα ήθελε να δει τους «ερυθρόλευκους» να εκθρονίζουν την ομάδα του και από το πρωτάθλημα, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Στόχος του Παναθηναϊκού, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, είναι ο 14ος τίτλος στα τελευταία 15 χρόνια και οι παίκτες του διαθέτουν την εμπειρία και την ποιότητα για να αντιπαρέλθουν το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις