Γ. Καρατζαφέρης: Η Ελλάδα δεν θέλει το DNA των προδοτών

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 12:14
UPD:16:00

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με τους εντολοδότες ούτε τους προδότες αλλά μόνο με τους πατριώτες», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, και έκανε λόγο για «ψευτοδιλήμματα που διχάζουν το λαό» και στόχο έχουν «να κλέψουν τη συνείδηση, το μυαλό και τη σκέψη του Ελληνα πολίτη».

A- A A+

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με τους εντολοδότες ούτε τους προδότες αλλά μόνο με τους πατριώτες», τόνισε και έκανε λόγο για «ψευτοδιλήμματα που διχάζουν το λαό» και στόχο έχουν «να κλέψουν τη συνείδηση, το μυαλό και τη σκέψη του Ελληνα πολίτη».

«Δεν καταλαβαίνω δηλαδή τι σημαίνει ''τεμενάδες'' ή ψευτοτσαμπουκάδες; Τι σημαίνει Βερολίνο ή ''συνιστώσες'';», διερωτήθηκε και υπογράμμισε ότι «περάσαμε πολλούς διχασμούς, δεν χρειαζόμαστε ακόμη ένα».

Επιτέθηκε δε σφοδρά στον πρόεδρο της ΝΔ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς θα προχωρήσουμε με τον πατριωτικό παρεμβατισμό προσπερνώντας όλα αυτές τις αποστασίες τις οποίες κάνει ένα γνωστό κέντρο που τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά από πρώτο χέρι. Δυστυχώς δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς. Η Ελλάδα θέλει πατριώτες δεν θέλει το DNA των προδοτών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή