Προτάσεις Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο για την Ελλάδα

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 18:45
UPD:18:50

Τις προτάσεις τους για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση θα καταθέσουν οι Πράσινοι σε συνέντευξη Τύπου στο Ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη 23 Μαΐου, στις 12.30 (ώρα Ελλάδας). Ομιλητής θα είναι -μεταξύ άλλων- ο συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

A- A A+

Τις προτάσεις τους για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση θα καταθέσουν οι Πράσινοι σε συνέντευξη Τύπου στο Ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη 23 Μαΐου, στις 12.30 (ώρα Ελλάδας).

Ομιλητές θα είναι οι συμπρόεδροι της ομάδας των Πρασίνων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ και Ρεμπέκα Χαρμς καθώς επίσης και ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος.

Στους κόλπους των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο έχει δημιουργηθεί ομάδα εργασίας η οποία επεξεργάζεται πρόταση για αναζωογόνηση και πράσινη μεταρρύθμιση της οικονομίας, δημιουργία θέσεων εργασίας και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Με εισήγηση του Ν. Χρυσόγελου και σε διάλογο με τους Οικολόγους Πράσινους, η Ομάδα των Πρασίνων επεξεργάζεται επίσης ένα σχέδιο προτάσεων για αλλαγές στους όρους του Μνημονίου που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους με κοινωνικά δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο και όχι με διάλυση της κοινωνικής συνοχής, με ύφεση και ανεργία. Το σχέδιο προτείνει άμεσες λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν στην επιβίωση όσων σήμερα βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή