Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι», εντυπωσιασμένος ο Βαλβέρδε

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 20:07

Ο κ. Βαλβέρδε δήλωσε για ακόμη μία φορά εντυπωσιασμένος από το φίλαθλο κοινό της ομάδας, αφού δεν περίμενε τέτοια υποδοχή σε ένα τόσο μακρινό μέρος.

A- A A+

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κουρασμένοι από το ημερήσιας διάρκειας ταξίδι, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη της πειραϊκής ομάδας.

«Ήταν ένα απίστευτα κοπιαστικό ταξίδι 24 ωρών και σίγουρα είμαστε επηρεασμένοι από το τζετ λαγκ. Ήταν όμως μία ξεχωριστή εμπειρία αυτό το ταξίδι. Πήγαμε σε μια πολύ όμορφη πόλη, όπως είναι η Μελβούρνη, και γνωρίσαμε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε εκεί», είπε ο Βάσκος τεχνικός.

Ο κ. Βαλβέρδε δήλωσε για ακόμη μία φορά εντυπωσιασμένος από το φίλαθλο κοινό της ομάδας, αφού δεν περίμενε τέτοια υποδοχή σε ένα τόσο μακρινό μέρος: «Ήξερα ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι "τρελοί", αλλά όχι τόσο. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε… Στην άφιξή μας βρέθηκαν 400 άτομα στο αεροδρόμιο, ενώ στο γήπεδο ήταν 17.000 οπαδοί και μας αποθέωσαν. Όπου πήγαμε και σε όποιες εκδηλώσεις βρεθήκαμε υπήρχαν πολλοί Έλληνες. Ήταν πραγματικά απίστευτο».

Ο Ισπανός τεχνικός, που σε λίγο καιρό θα αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην πατρίδα του, έστειλε το δικό του μήνυμα στο κοινό του πειραϊκού συλλόγου: «Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να την υποστηρίζει όπως κάνει τώρα. Και η επόμενη χρονιά να είναι τόσο συναρπαστική και πετυχημένη όπως η φετινή».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις