Ολυμπιακός: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Μέγιερι

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 23:10
UPD:23:13

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, διαψεύδοντας τη φημολογία που εσχάτως αναπτύχθηκε και ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αγγλία και δη την Έβερτον.

A- A A+

Η συμφωνία ανακοινώθηκε απόψε από την πειραϊκή ΠΑΕ. Το συμβόλαιο του νεαρού, ταλαντούχου γκολκίπερ έληγε σε ένα χρόνο, γι΄ αυτό η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε γρήγορα, αφού από τον Ιανουάριο του 2013 ο Μέγιερι θα μπορούσε να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμούσε.

Το νέο συμβόλαιο προβλέπει καλύτερες οικονομικές απολαβές αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης (η προηγούμενη ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ). Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Μπάλαζ Μέγιερι».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ούγγρος τερματοφύλακας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, να κατακτώ πρωταθλήματα και Κύπελλα με την ομάδα και να τιμάμε το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις