ΑΕΚ: «Αντίο» από Δέλλα, «σιωπή» Λυμπερόπουλου

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 23:28
UPD:08/08/2012 13:22

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Τραϊνός Δέλλας και ενώπιον των συμπαικτών του στην ΑΕΚ.

A- A A+

Ο… «Κολοσσός», όπως τον είχε «βαφτίσει» ο Ότο Ρεχάγκελ, έλαβε το λόγο μπροστά σε όλη την ομάδα. «Με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, με άλλους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο, που είναι ο Φούντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Καλή συνέχεια σε όλους σας, όπου κι αν είστε του χρόνου και να θυμάστε να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας», ήταν τα λόγια του Δέλλα.

Ο Λυμπερόπουλος, όμως, παρέμεινε σιωπηλός και απέφυγε να μιλήσει ή να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, γεγονός που ερμηνεύεται ως «παράθυρο» παραμονής για άλλο ένα χρόνο.

Στους παίκτες μίλησε και ο Νίκος Κωστένογλου, που ήταν εμφανώς συγκινημένος. «Περάσαμε δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι κι αυτό δείχνει ότι βάλαμε πάνω απ' όλους και όλα την ομάδα. Στις αντιξοότητες που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν προσπαθήσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι και τις περισσότερες φορές τα καταφέραμε», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για το μέλλον του στην ΑΕΚ, είπε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες: «Δε γνωρίζω τι θα γίνει με εμένα, αν θα μείνω ή όχι. Κι εγώ θα κάνω κάποιες συζητήσεις τις επόμενες μέρες και θα δούμε. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις