Προσχώρηση Κ. Βελόπουλου - Π. Μαρκάκη στη ΝΔ

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 16:35
UPD:17:55

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, Κυριάκο Βελόπουλο.

A- A A+

Επισημοποιήθηκε η προσχώρηση του Κυριάκου Βελόπουλου και του Παύλου Μαρκάκη στη Νέα Δημοκρατία.

Οι δύο πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τον ενημέρωσαν ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του για πανστρατιά των Ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσχωρούν στο κόμμα.

Κ. Βελόπουλος: Πρέπει όλοι να αφήσουν το «εγώ» στην άκρη και να δούμε το «εμείς»

Κ. Βελόπουλος: Πρέπει όλοι να αφήσουν το «εγώ» στην άκρη και να δούμε το «εμείς».

Σχολιάζοντας την αντίδραση του Γ. Καρατζαφέρη, ο Κ. Βελόπουλος δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 ότι η κρίση πανικού οδηγεί σε φρασεολογία που δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο και πρόσθεσε: «Μετά από αυτό το υβρεολόγιο, χυδαιολόγιο έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι οι σχέσεις του με το ΛΑΟΣ είχαν διερράγη από την εποχή του Μνημονίου αλλά -όπως τόνισε- πίστευε ότι θα διορθώνονταν λάθη που είχαν γίνει.

Υποστήριξε ότι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνη και υπογράμμισε ότι προτεραιότητα είναι να μην βγει η χώρα από την ευρωζώνη: «Είμαι λοιπόν σε έναν φορέα ο οποίος προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα και αυτό με ικανοποιεί δηλαδή να δώσει τη μάχη για το ευρώ».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι σε επιμέρους ζητήματα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις από τη ΝΔ. «Εγώ δεν είμαι νεοφιλελεύθερος. Δεν θέλω να προσδιορίζω τον εαυτό μου, θέλω το καλό της πατρίδος μας πάση θυσία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή