Υδατοσφαίριση: Η Βουλιαγμένη πήρε την πρώτη νίκη

1-0 η Χίος τον Παναθηναϊκό για τις θέσεις 3-4
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 20:19
UPD:21:39

A- A A+

Η ομάδα των νοτίων προαστίων νίκησε τον Ολυμπιακό με 8-6 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ. Ο ΝΟΒ σημείωσε έτσι την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (19:00), στον Πειραιά.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται δύο φορές στην πρώτη περίοδο και τους γηπεδούχους να παίρνουν το «πάνω χέρι» στη δεύτερη, αλλά καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να αποσπαστεί.

Τα πράγματα άλλαξαν στην τρίτη περίοδο, όταν η Βουλιαγμένη βελτίωσε την άμυνά της και «μπλόκαρε» τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, που δεν μπορούσαν να βρουν επιθετικές λύσεις.

Οι «μπέμπηδες» προηγήθηκαν 6-4, πριν μειώσει ο Μουρίκης, και «καθάρισαν» το ματς στην τελευταία περίοδο, με τον Κατσαούνη και τον Γούνα να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 8-5. Ο Φουντούλης με πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα απλά διαμόρφωσε το τελικό 8-6.

Στο «νησί της μαστίχας», η Χίος νίκησε με 11-8 τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 3-4. Οι ομάδες θα αναμετρηθούν πάλι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Αν νικήσει και πάλι ο ΝΟΧ θα κατακτήσει την τρίτη θέση, διαφορετικά θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, την επόμενη Τετάρτη στη Χίο.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις