Κ. Σκανδαλίδης: Παράλογη σπέκουλα τα περί επανακαταμέτρησης

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 22:45
UPD:24/05/2012 01:24

«Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για ηθικούς νικητές και άλλα γλαφυρά», αναφέρει ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με την εκλογή του στην Α’ Αθήνας στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

A- A A+

Για παράλογη σπέκουλα κάνει λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με την εκλογή του στην Α’ Αθήνας στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

«Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για ηθικούς νικητές και άλλα γλαφυρά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης.

«Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της», σημειώνει ο πρώην υπουργός.

Νωρίτερα, η Αννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στον ΑΘΗΝΑ984, είχε σχολιάσει το ζήτημα της επανακαταμέτρησης ψήφων στην Α' Αθήνας.

«Υπήρχε ένα πολύ σοβαρό θέμα με δύο ονόματα και νομίζω ότι είναι ενδεικτικό ότι σε ένα ψηφοδέλτιο δεν μπορεί να υπάρχουν συνωνυμίες. Το θέμα είναι ότι έγιναν λάθη στην ανάγνωση, μπερδεύονταν τα ονόματα Άννα και Αικατερίνη Διαμαντοπούλου. Δε θα κάνω καμία κίνηση, δεν είναι στιγμή για εσωτερικά προβλήματα. Δε θα κάνω καμία ένσταση, καμία διαδικασία. Προχωράμε κανονικά για τη νέα λίστα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή