ΛΑΟΣ: Ο Κ. Πλεύρης επικεφαλής στο Επικρατείας

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 14:44
UPD:19:27
A- A A+

Ο Κώστας Πλεύρης, πατέρας του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Θάνου Πλεύρη -που συστρατεύθηκε με τη ΝΔ-, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ.

«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δήλωση με αιχμές έκανε από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης δήλωσε: «Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την τιμή την οποία μου κάνετε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».

Πληροφορίες του ΑΜΠΕ από στενούς συνεργάτες του κ. Καρατζαφέρη αναφέρουν ότι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές της 6ης Μαΐου Γιώργος Κύρτσος θα τοποθετηθεί επικεφαλής της λίστας του ΛΑΟΣ στην Α' Αθηνών.

Εν τω μεταξύ, σε άλλη του δήλωση ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως «το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ο επιχειρούμενος διχασμός» προσθέτοντας πως «όσοι το προσπαθούν για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη εγκληματούν εις βάρος της χώρας». Ο κ. Καρατζαφέρης αντέτεινε πως «χρειάζεται ένα συγκροτημένο πολιτικό μέτωπο που θα αναζητήσει συμμαχίες στο Νότο, προκειμένου όλοι μαζί να πάμε να ζητήσουμε αλλαγή του οικονομικού πλαισίου το οποίο πρεσβεύει και επιβάλλει εν τέλει η κα Μέρκελ. Τα "κούφια βόλια" δεν πιάνουν τόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή