ΠΑΟΚ: Παρελθόν ο Μπόλονι

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 21:04
UPD:22:16

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς όπως έγινε γνωστό απόψε ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «Δικεφάλου».

A- A A+

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Λάζλο Μπόλονι. Ενώ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πρόσφατα, ο Ρουμάνος τόνισε ότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ΠΑΕ και δεν σκόπευε να αποχωρήσει, τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

Η διοίκηση του πρότεινε μείωση αποδοχών και περίμενε την απάντησή του, ωστόσο, με απόφαση του Ζήση Βρύζα ο έμπειρος τεχνικός δεν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να απομακρύνει τον Μπόλονι, όχι μόνο λόγω της διαφοράς που υπήρχε στο οικονομικό, αλλά και αυτής στη φιλοσοφία της διοίκησης για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε ήδη τον Ρουμάνο για τη λύση της συνεργασίας τους και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθεί είναι το ύψος της αποζημίωσης.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είναι ένας εκ των υποψηφίων για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αν και για τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός.

Ανανέωσε ο Λίνο

Μετά τον Πάμπλο Γκαρσία και ο Αλβες Λίνο προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης με μειωμένες αποδοχές και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις