Μπάσκετ: Το «αντίο» του Παπαλουκά στη Μακάμπι

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 21:23

«Αντίο» στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς (αριστερά) στη φιέστα της κατάκτησης του 50ου πρωταθλήματος στο Ισραήλ. Στιγμιότυπο από αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό.

A- A A+

Στην φιέστα της κατάκτησης του 50ου πρωταθλήματος στο Ισραήλ επέλεξε ο Θοδωρής Παπαλουκάς να αποχαιρετήσει την «ομάδα του λαού». Ο έμπειρος πλέι μέικερ χαρακτήρισε πολύ δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε στη «Νόκια Αρίνα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στη διάρκεια της περιόδου.

«Ήταν μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν, η οποία τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που είχαμε. Ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά είχαμε αρκετή υποστήριξη από την ομάδα και γι’ αυτό πιστεύω πως όλοι θα θυμούνται με χαρά αυτή τη χρονιά», είπε ο Έλληνας άσσος και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και ένιωσα πολύ ωραία αγωνιζόμενος στη Μακάμπι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας, καθώς με σεβάστηκαν απόλυτα και γι’ αυτό χαίρομαι με τη σωστή επιλογή που έκανα, να παίξω στη Μακάμπι. Ξέρω πως δεν είχαν εύκολη δουλειά μαζί μου οι εκπρόσωποι του Τύπου και γι’ αυτό θέλω να με συγχωρέσουν, καθώς έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ελπίζω τώρα να έχουμε όλοι ένα καλό και χαρούμενο καλοκαίρι».

Οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις