Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2002 07:01
UPD:08:10
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί, μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ισχυροί, στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 27 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί, μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι, νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος καιρός προλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή