Πολωνία: Χάνει το EURO ο Φαμπιάνσκι

Πλήγμα για την πρώτη αντίπαλο της Ελλάδας
Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 23:54
A- A A+

Ο διεθνής γκολκίπερ της Άρσεναλ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί έγκαιρα, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο. Στην θέση του θα κληθεί ο Γκρέγκορζ Σαντομιέρσκι.

Είκοσι ένα φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εκ των συνδιοργανωτών του EURO, Πολωνία, είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας. Τραυματίστηκε στη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης και μετέβη αμέσως σε νοσοκομείο του Ινσμπρουκ για να υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις.

Μετά το σημερινό φιλικό με την Σλοβακία, ο διευθυντής της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, Τόμας Ρζάσα, επιβεβαίωσε την απουσία του Φαμπιάνσκι από το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Τι να πω;» ήταν η πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιριστή και συνέχισε: «Είχα παρόμοιο τραυματισμό και στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2011, στον ίδιο ώμο. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω νέες εξετάσεις και ελπίζω μόνο στο να μην χρειαστεί να υποβληθώ σε επέμβαση».

Ο γκολκίπερ της KRC Γκενκ, Σαντομιέρσκι, βρίσκεται σε διακοπές στην Τενερίφη, ωστόσο, ειδοποιήθηκε και τα επόμενα 24ωρα θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Πολωνίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις