Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 10:44
UPD:10:50
A- A A+

09:30 Συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας με τίτλο «H Τεχνολογία λύση για την Ανάπτυξη»

στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

- Ευρωπαϊκό συνέδριο για την «Ποιότητα των Επίσημων Στατιστικών Q2012», διοργανώνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή, σε συνεργασία με την Eurostat, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έως την 1η Ιουνίου.

10:00 Συνάντηση του πρόοέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Οικολογικής Αριστεράς

10.30 Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με φορείς της Β' Πειραιά στο Δημαρχείο Νίκαιας

11:00 Ο αντιπρόεδροςτης ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος και οι βουλευτές Αθανάσιος Νάκος και Νίκος Δένδιας θα επισκεφθούν τη ΓΑΔΑ

12.00 Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ στα γραφεία του κόμματος

12.00 Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μέγαρο Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δ.Α.Ε.Θ. και τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος Θεσσαλονίκης.

12:30 Συνάντηση της προέδρου της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΝ

14:00 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου «American Hellenic Institute».

14:30 Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων με τον υπουργό Υγείας Χρήστο Κίττα για το Κέντρο Προσφύγων του Λαυρίου

- Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Α' 3μήνου από την Εθνική Τράπεζα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ.

19.00 Ομιλία Αλ. Παπαρήγα σε συγκέντρωση και συζήτηση με ανέργους από τον Πειραιά, στο Πνευματικό Κέντρο «Πλειάδες» του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη 110)

19.30 Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία στο Συνεδριακό Κέντρο

20:00 Ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Κερατέας.

-Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ, αποτελούμενο από το γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού βουλευτή Λαρίσης Μάξιμο Χαρακόπουλο, το βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη και το βουλευτή Καρδίτσης Κώστα Τσιάρα θα επισκεφθεί το δήμο Κιλελέρ και τις πληγείσες από την πρόσφατη θεομηνία περιοχές της Λάρισας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή