MotoGP: Επιστρέφει ο Εντουαρντς

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 13:32

A- A A+

Ο Τεξανός αναβάτης που αγωνίζεται στην κατηγορία CRT με την ομάδα της Forward Suter-BMW δεν είχε τρέξει στον προηγούμενο αγώνα, στο Λε Μαν λόγω τραυματισμού.

Κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Εστορίλ, τρίτο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, είχε σπάσει την αριστερή του κλείδα σε ατύχημα που προκλήθηκε από το γλίστρημα και πτώση του Ράντι ντε Πουνιέ. Ο Γάλλος αναβάτης παρέσυρε τον Αμερικανό με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, να μην τρέξει στον αγώνα και να αντικατασταθεί από τον Βερμιούλεν στο Λε Μαν.

Ο Εντουαρντς άμεσα μετέβη στην Ισπανία όπου επεβλήθη σε εγχείριση και πλέον έχει αποκτήσει πλήρη κινητικότητα χωρίς ωστόσο να έχει ανακτήσει την φυσική του κατάσταση.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω, αλλά πιθανόν δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμα. Σκεφτόμουν να οδηγήσω εδώ με τη σχολή μου το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά αποφάσισα να ξεκουραστώ για μερικές ημέρες ακόμα. Εβγαλα τα ράμματα την περασμένη εβδομάδα. Ολες τις προηγούμενες κολυμπούσα αρκετά και ένιωθα πολύ καλά. Εχω πλήρη κινητικότητα και δεν πονάω. Θα έλεγα ότι είμαι περίπου 90% έτοιμος αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ για το Σαββατοκύριακο».

Ο Εντουαρντς αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον επερχόμενο αγώνα στην πίστα του Μοντμελό, στην Ισπανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις