Ευ. Βενιζέλος: Απειλή για τον τουρισμό η πολιτική αστάθεια

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 13:42

Πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την εικόνα «πολιτικής αστάθειας και ακυβερνησίας» που παρουσιάζει η χώρα, στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του ΣΕΤΕ.

A- A A+

Πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την εικόνα «πολιτικής αστάθειας και ακυβερνησίας» που παρουσιάζει η χώρα, στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

«Πρέπει να βρούμε με ποιο τρόπο θα επαναφέρουμε τις θετικές εικόνες για την Ελλάδα, πώς θα προστατεύσουμε και θα διασώσουμε την τουριστική οικονομία της χώρας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού, όπως εξήγησε, «μια επιδείνωση της κατάστασης στον τουρισμό θα βαθύνει την ύφεση και θα διογκώσει την ανεργία».

Σημείωσε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τακτικό διάλογο με τον τουριστικό κόσμο, ενώ τόνισε ότι είναι «απολύτως επιβεβλημένο να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, πριν και μετά τις εκλογές, για να αντιμετωπίσουμε τα άμεσα ζητήματα του τουρισμού».

ΠΑΣΟΚ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή