Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2002 07:01
A- A A+

Αστατο καιρό στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 27 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και στα βόρεια θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή κταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αστατος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους νεφελώδης, με πρόσκαιρη βροχή και πιθανόν καταιγίδα, αλλά από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή