Ικανοποιημένος ο Σάντος από την παρουσία της εθνικής

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 00:10

A- A A+

Ο Πορτογάλος εκλέκτορας της εθνικής εστίασε στην καλή οργάνωση του παιχνιδιού και τη σιγουριά στην κυκλοφορία της μπάλας, αν και παραδέχθηκε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική «κατέβασε ταχύτητα».

Όπως είπε ο κ. Σάντος «το πρόσημο είναι θετικό. Είχαμε καλή οργάνωση και είδαμε στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είχαμε και σιγουριά στην κατοχή της μπάλας αλλά μας έλειψε το να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ. Νομίζω, πάντως, πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Στην επανάληψη, όμως, η εικόνα διαφοροποιήθηκε και ο Πορτογάλος προπονητής το παραδέχθηκε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η ομάδα κόπηκε στα δύο, έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και να ξεκουράσουμε κάποιους άλλους παίκτες. Θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι εάν είχαμε περισσότερες μέρες στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε. Θα ξεκουραστούμε κι από εκεί και πέρα μπαίνουμε στα σοβαρά».

Όσο για τα δύο χαμένα πέναλτι; «Όποιος δεν εκτελεί πέναλτι, χάνει πέναλτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτά που δεν βάλαμε σήμερα θα τα βάλουμε εκεί που πρέπει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις