Εθνική Ομάδα: Στην Αθήνα η αποστολή

Διήμερο ξεκούρασης για τους διεθνείς
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 13:16

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα από την Αυστρία η αποστολή της εθνικής ομάδας.

A- A A+

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» ενόψει της έναρξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στο Κιτσμπούελ της Αυστρίας. Εκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδωσε δύο φιλικά, με Σλοβενία (1-1) και Αρμενία (1-0), ενώ στη διάρκεια των καθημερινών προπονήσεων ο Φερνάντο Σάντος πρόσθεσε κάποια νέα στοιχεία στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, ιδιαίτερα στο επιθετικό της κομμάτι.

Η πτήση έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου 40 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα άφιξης, με τους διεθνείς να φεύγουν αμέσως για τα σπίτια τους.

Η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων, ενώ όπως έγινε γνωστό οι περισσότεροι παίκτες κοιμήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Τις τελευταίες δέκα μέρες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δούλεψε πολύ στον τομέα της τακτικής και υπάρχει αισιοδοξία ότι η δουλειά που έγινε στην Αυστρία θα αποδώσει στα γήπεδα της Πολωνίας.

Η αναχώρηση για την χώρα της Βορειοανατολικής Ευρώπης είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής (3/06, 15:00).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις