Πάου Γκασόλ: Έτοιμη για το χρυσό η Ισπανία στους Ολυμπιακούς

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 18:06
UPD:08/08/2012 13:38

Ο πάουερ φόργουορντ των ΛΑ Λέικερς, Πάου Γκασόλ, με δηλώσεις του στην της FIBA τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι «διψασμένοι» για να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

A- A A+

Ο πάουερ φόργουορντ των ΛΑ Λέικερς με δηλώσεις του στην της FIBA τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι «διψασμένοι» για να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου: «Οι βλέψεις μου είναι αρκετά υψηλές. Θα είναι πολύ σκληρή διοργάνωση για όλους μας αλλά κοιτάω μπροστά για να είμαι εκεί. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα παλέψουμε για το χρυσό μετάλιο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το μετάλλιο. Έχουμε πολύ ταλέντο και όλοι έχουν κίνητρο να δώσουν τα πάντα στο παρκέ. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Θυμήθηκε τον τελικό του Πεκίνου με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τόνισε ότι ήρθε η ώρα για τη ρεβάνς: «Το σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι, αλλά στο Λονδίνο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα ήταν ωραίο να γίνει ξανά το ίδιο το καλοκαίρι, γιατί η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πάντα ένας δυνατός αντίπαλος. Βέβαια θα είναι μεγάλο λάθος για όλους να θεωρούν μοναδικά φαβορί τις Ηνωμένες και την Ισπανία. Κάθε ομάδα θα δώσει το καλύτερό της εαυτό για να φτάσει στα μετάλλια».

Κατέληξε επισημαίνοντας: «Το να κερδίσεις ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι τεράστια ικανοποίηση. Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους και μετάλλια απ' όταν άρχισα την καριέρα μου, πάντα όμως κοιτάω για κάποιο νέο κατόρθωμα. Είμαι πεινασμένος για νέους τίτλους. Θα ήταν καταπληκτικό για την Ισπανία να κερδίσει το χρυσό, μεγάλη τιμή για το ισπανικό μπάσκετ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις