Εθνική Ομάδα: Αισιόδοξοι για καλή πορεία οι διεθνείς

Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 14:13
UPD:08/08/2012 13:51
A- A A+

Λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία, χορηγός εταιρεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διοργάνωσε εκδήλωση σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους διεθνείς και το προπονητικό τιμ.

Οι παίκτες παρουσιάστηκαν πάρα πολύ αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους για μια καλή πορεία στο τουρνουά. «Θα είμαστε πανέτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι αγώνες», τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και συνέχισε: «Ελπίζουμε να κάνουμε τρία καλά παιχνίδια και να δώσουμε πολύ χαρά στους Έλληνες φιλάθλους. Και οι τρεις αγώνες είναι πολύ σημαντικοί, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Σύμφωνα με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ η «γαλανόλευκη» πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της: «Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα τελικά είναι πολύ καλές. Για να πετύχουμε κάτι καλό χρειάζεται πάνω απ' όλα συγκέντρωση. Η Ρωσία είναι πολύ καλή ομάδα, κατά τη γνώμη μου βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω από τις Πολωνία και Τσεχία. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα τρία παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να σκεφτόμαστε ποια ομάδα είναι πιο δυνατή και ποια πιο αδύναμη».

Τα φιλικά που έδωσε η εθνική στην Αυστρία, με Σλοβενία και Αρμενία, δεν αποτελούν κατά τον Φάνη Γκέκα κριτήριο δυναμικότητας της εθνικής: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και ήμασταν κουρασμένοι», τόνισε ο Λαρισαίος στράικερ και συνέχισε: «Πιστεύω ότι μέχρι να παίξουμε το πρώτο ματς με την Πολωνία θα είμαστε 100% έτοιμοι. Στα επίσημα παιχνίδια η εικόνα μας θα είναι εντελώς διαφορετική. Έχουμε δείξει ότι είναι πολύ καλό το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και θα πάμε για το καλύτερο στο Euro».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμαρά: «Οι στόχοι μας είναι ρεαλιστικοί για την πορεία μας στο Euro. Είμαστε σε έναν όμιλο, όπου δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και σε όλα θα παλέψουμε για τη νίκη. Φυσικά και ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις