EURO 2012: Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Λεβ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου
Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 14:25
A- A A+

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και υποστήριξε ότι η κατάκτηση του τροπαίου του EURO 2012 δεν είναι αυτοσκοπός για τα «πάντσερ». Διευκρίνισε, πάντως, ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να φτάσει στον τελικό, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να νικήσει την Ισπανία!

Ένα 24ωρο πριν την αναχώρηση της «νατσιονάλμανσαφτ» για την Πολωνία, ο Λεβ δεν ξέχασε τους Ιβηρες. Επί των ημερών του η Γερμανία έπαιξε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008, όπου ηττήθηκε από την Ισπανία, καθώς και στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 2010, όπου τα «πάντσερ» ηττήθηκαν ξανά από τους «φούριας ρόχας» κι αποκλείστηκαν από τον τελικό.

«Η τωρινή εθνική ομάδα είναι πιθανότατα η πιο ταλαντούχα. Οι νεαροί παίκτες έχουν καλή ποιότητα. Όμως, κάποιοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε εθνικό επίπεδο και μικρότερη σε διεθνές επίπεδο. Θα πρέπει αυτό να ληφθεί υπόψιν».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν θα πρέπει να γίνεται συνεχώς λόγος για την κατάκτηση τίτλων. Κάποιες χώρες περίμεναν 50 χρόνια, όπως οι Ισπανοί» υπογράμμισε, για να καταλήξει: «Στοχεύουμε στον τίτλο. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό, μοντέρνο ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι ένα αρκετά σημαντικό κριτήριο για μένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις