EURO 2012: Η Αγγλία χάνει και τον Κέιχιλ

Τέταρτος διεθνής που τίθεται νοκ άουτ στην προετοιμασία
Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 17:38
A- A A+

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ από τη διοργάνωση που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή, μετά τον τραυματισμό του στο σαγόνι στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού φιλικού με το Βέλγιο. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε αμέσως μετά το κτύπημα που δέχτηκε έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα κι έτσι είναι αδύνατο να προλάβει τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τα «τρία λιοντάρια» από τότε που ανέλαβε ο Ρόι Χότζσον τα ηνία της εθνικής Αγγλίας. Ο Γκάρεθ Μπάρι της Μάντσεστερ Σίτι ήταν το πρώτο «θύμα» τραυματισμού, ακολούθησε ο γκολκίπερ της Νόριτς, Τζον Ράντι και τελευταίος, μέχρι χθες, ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι. Ο συμπαίκτης του στους «μπλε» τον ακολούθησε και στην θέση του κλήθηκε ο Μάρτιν Κέλι της Λίβερπουλ.

Τα νέα για τον Κέιχιλ έγιναν γνωστά σήμερα το πρωί, ευτυχώς, όμως, για την εθνική ομάδα, δεν συνέβη το ίδιο και με τον τρίτο παίκτη των πρωταθλητών Ευρώπης, Τζον Τέρι, που τραυματίστηκε (τράβηγμα) στο ίδιο παιχνίδι (Βέλγιο).

Η εξέταση που έκανε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ήταν «καθαρή» κι έτσι θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Νέο μεγάλο πλήγμα δέχεται η εθνική Αγγλίας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του EURO 2012. Ο Γκάρι Κέιχιλ αποκλείστηκε από την αποστολή των «τριών λιονταριών», μετά τον τραυματισμό του στο σαγόνι στη διάρκεια του χθεσινοβρασινού φιλικού με το Βέλγιο. Ο αμυντικός της Τσέλσι υπέστη κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου του και ο Ρόι Χότζσον δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, αντικαταστάτης του στην 23άδα θα είναι ο Μάρτιν Κέλι της Λίβερπουλ.

Ο Κέιχιλ γίνεται ο τέταρτος παίκτης που τραυματίζεται στη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ενόψει του επερχόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τίθεται νοκ άουτ από τη διοργάνωση. Προηγήθηκαν οι Γκάρεθ Μπάρι, Τζον Ράντι (γκολκίπερ) και Φρανκ Λάμπαρντ.

Ευτυχώς για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νησιού, ο τραυματισμός του Τζον Τέρι δεν ήταν σοβαρός, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν «καθαρές».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις