Παναθηναϊκός: Αύριο κρίνεται το μέλλον του Ομπράντοβιτς

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 18:02
UPD:08/08/2012 13:56
A- A A+

«Γη και ύδωρ» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ στον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού», προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου έως το 2015. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, αρχικά με τις δηλώσεις του Σέρβου μετά τον τέταρτο τελικό της Α1 κι εν συνεχεία με τις εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του παρά την απώλεια του τίτλου, ανάγκασαν τους αδελφούς Γιαννακόπουλους να «ενεργοποιηθούν» ακόμη περισσότερο για να κρατήσουν στην ομάδα τον πολυνίκη προπονητή.

Αύριο το μεσημέρι κλείστηκε το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, στη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα της κατάστασης και πως θα καταστεί εφικτό να συνεχιστεί η συνεργασία τους με νέο κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Απ΄ ότι έχει διαρρεύσει από την πλευρά των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ, οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος θα προσφέρουν στον Ομπράντοβιτς μέχρι και το 25% των μετοχών της εταιρείας, προκειμένου να του δείξουν ότι δεν θέλουν με τίποτα να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει αύξηση του μπάτζετ κατά 5 εκ. ευρώ (από 10 εκ. σε 15 εκ.), έτσι ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει ξανά όλους τους τίτλους της νέας περιόδου. Και σ' αυτό τον τομέα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να πουν το «ναι» στον «Ζοτς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις