Euro 2012: Διπλή προπόνηση για τους διεθνείς

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 20:35
UPD:06/06/2012 14:05

Πρωινό ξύπνημα και διπλή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος για τους διεθνείς.

A- A A+

Αν όμως η πρώτη προπόνηση της ημέρας έγινε με... μισόκλειστα μάτια, η απογευματινή διεξήχθη σε "γιορτινό" κλίμα. Περίπου 700 κάτοικοι του Λεγκιόνοβο, της πόλης που αποτελεί την έδρα της εθνικής, γέμισαν τις εξέδρες του αθλητικού κέντρου, καθώς η προπόνηση ήταν ανοιχτή για το κοινό.

Τους διεθνείς και τον Φερνάντο Σάντος υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης, στο γήπεδο υπήρχε ορχήστρα, ενώ στο κέντρο «Μέσκι» βρέθηκαν 30-40 Έλληνες που διαμένουν μόνιμα στην Πολωνία. Στο τέλος της, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα.

Η πρωινή προπόνηση ήταν πολύ δυνατή σε ένταση, διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και το πρόγραμμα έβγαλαν όλοι οι διεθνείς, ενώ ο Φερνάντο Σάντος εστίασε στις στημένες φάσεις. Για ακόμη μία φορά ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε το σχήμα των τελευταίων ημερών, που όπως φαίνεται θα ξεκινήσει και εναντίον της Πολωνίας.

Τερματοφύλακας ήταν ο Χαλκιάς, οι Τοροσίδης, Χολέβας στα άκρα της άμυνας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της, Κατσουράνης, Μανιάτης Καραγκούνης στη μεσαία γραμμή και Νίνης, Σαμαράς, Γκέκας επιθετικό τρίο.

Αντίθετα, το απόγευμα οι δύο ενδεκάδες ήταν «μπερδεμένες» λόγω της παρουσίας του κοινού. Ο Σάντος χρησιμοποίησε τρεις οκτάδες, στην τακτική ζήτησε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι διεθνείς δούλεψαν και στα τελειώματα των φάσεων, καθώς είναι δεδομένο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εθνική στο εύκολο γκολ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις