Παναθηναϊκός: Θετικός στην παραμονή του ο Φερέιρα

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 21:28

A- A A+

Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι εφόσον πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός στη νέα περίοδο, τότε δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεχίσει τη δουλειά του στους «πράσινους».

Μιλώντας στην πορτογαλική «A Bola», ο 66χρονος τεχνικός είπε: «Η ομάδα πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της. Θέλω το μίνιμουμ των εγγυήσεων ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Αν μου τις παρέχουν, μένω. Το θέμα δεν είναι τα χρήματα, αλλά να μπορώ να δουλέψω κανονικά», ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος: «Ήμασταν πρώτοι για 24 αγωνιστικές, αλλά μετά έγιναν άλλα πράγματα».

Για τη σχέση του με τους οπαδούς του συλλόγου είχε να πει μόνο καλά λόγια: «Οι φίλαθλοι ήταν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό μου και νομίζω ότι ιδιαίτερα εφέτος περάσαμε δύσκολες στιγμές. Η σχέση μας είναι εξαιρετική και ξεπεράσαμε δυσκολίες σημαντικές. Όλη αυτή η κατάσταση είναι για μένα μια πρόκληση, γιατί θα ήθελα να τελειώσω σε μια ομάδα που θα έχω υπερβεί όλες τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί.»

Όσον αφορά τους στόχους της επόμενης περιόδου, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή έστω στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό που θέλουμε δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα να είναι καλή, να έχει κίνητρο, να είναι ελκυστική, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί. Αν θα έρθει η νίκη ή όχι, είναι άλλο θέμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις