Euro 2012: Οι «δέκα εντολές» του Λεβ

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 22:03

A- A A+

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γερμανίας που θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες δεοντολογίας που έχει θεσπίσει ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Γιόακιμ Λεβ, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Οι 23 ποδοσφαιριστές θα μπορούν να δουν τις συζύγους και τις συντρόφους τους την επομένη κάθε αγώνα. Κρασί και μπύρα επιτρέπονται, αρκεί να μην το παρακάνουν, όπως και το τσιγάρο, έστω και αν μόνο ο τερματοφύλακας Τιμ Βίσε έχει καταγραφεί στους «περιστασιακούς καπνιστές».

Οι Γερμανοί διεθνείς θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν μυστικά για την τακτική και την προπόνηση ή να προσβάλλουν τους αντιπάλους. Για τις εξόδους στον πραγματικό κόσμο, ωστόσο, οι περιορισμοί είναι λίγο πιο αυστηροί: ποτέ περισσότερο από μια ώρα μακριά από τη βάση της ομάδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο πριν από τις 23:00.

Ακόμη, οι παίκτες της γερμανικής εθνικής ομάδας θα πρέπει να ακολουθούν κανόνες σχετικά με την ενδυμασία τους, γι΄ αυτό κάθε πρωί θα τους κοινοποιείται, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τί θα φορέσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις