Προβάδισμα στη Ν.Δ. ως κόμμα, μπροστά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Τρίτη, 28 Μαΐου 2002 07:15
A- A A+

Προβάδισμα 8,8 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία η δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ωστόσο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προηγούνται σημαντικά έναντι στελεχών της Ν.Δ. στο ερώτημα ποιός είναι καταλληλότερος για υπουργός, ενώ ο Κώστας Σημίτης προηγείται κατά 0,8% του Κώστα Καραμανλή στο ερώτημα ποιός είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει 36,2%, το ΠΑΣΟΚ 27,4% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,8%, ο Συνασπισμός με 2,8%, το ΚΕΠ με 2,7% και το ΔΗΚΚΙ με 2,2%.

Ο ελληνικός λαός έχει να προσδοκά μόνο από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σχολιάζοντας δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή από τα Δωδεκάνησα, τόνισε πως μέχρι το 1981, υπήρχε πρόβλημα ποιότητας της δημοκρατίας. Ο Χρήστος Πρωτόπαπας μίλησε επίσης για λογικές συναλλαγής της Ν.Δ. με την αριστερά.

«Οι Ελληνες γνωρίζουν ότι η δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1974, απάντησε ο Γιώργος Σουφλιάς, ενώ αναφερόμενος στη δημοσκόπηση είπε πως επιβεβαιώνει ότι το πολιτικό σκηνικό αλλάζει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή