Μπάσκετ: Πρώτη συγκέντρωση των διεθνών ενόψει προ-ολυμπιακού

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:05
UPD:21:12

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (14/06) και μετά θα αναχωρήσουν για το Κάουνας, όπου στις 16/06 θα αντιμετωπίσουν τη Ρωσία.

A- A A+

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου) και δεν έκρυψαν την πεποίθησή τους ότι η «γαλανόλευκη» θα είναι μέσα στις τρεις ομάδες που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ακολουθούν.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (14/06) και μετά οι διεθνείς και το τεχνικό τιμ θα αναχωρήσουν για το Κάουνας, όπου στις 16/06 θα αντιμετωπίσουν τη Ρωσία και μία ημέρα αργότερα την Λιθουανία, σε φιλικά ματς προετοιμασίας.

«Βρεθήκαμε όλοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια προβλήματα με την απουσία κάποιων παιδιών που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους αλλά και με τον προπονητή, ενώ υπάρχει και η κόπωση, διότι πριν λίγες μέρες τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν υπήρχε χρόνος για να ξεκουραστούμε. Πάντως, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση για το Λονδίνο», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου από την πλευρά του τόνισε: «Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σίγουρα οι μέρες που είχαμε στη διάθεσή μας για να ξεκουραστούμε δεν ήταν αρκετές, αλλά είμαστε επαγγελματίες και προσωπικά το βλέπω σαν μία ακόμα πρόκληση».

Από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλειάδης είπε: «Έχουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο χρόνος που έχουμε στην διάθεση μας δεν είναι πολύς αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ελπίζω σε μία καλύτερη παρουσία σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις