Παναθηναϊκός: Ακαρπη και η σημερινή συνάντηση

Αύριο αναμένεται να απαντήσει ο Ομπράντοβιτς
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:29
UPD:22:50

Ο Σέρβος προπονητής, πάντως, άφησε πολλά ερωτηματικά λίγη ώρα μετά τη σημερινή άφιξή του από το Ντουμπάι, όταν είπε στους οπαδούς του συλλόγου που τον παρότρυναν να μην φύγει, ότι η διαφορά του με τη διοίκηση δεν είναι οικονομικού χαρακτήρα, αλλά έλλειψης σεβασμού! (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Ο πολυνίκης τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έδωσε ούτε σήμερα την απάντησή του για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων». Το ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο διήρκησε περίπου 2 ώρες, αλλά και πάλι δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Σέρβος προπονητής, πάντως, άφησε πολλά ερωτηματικά λίγη ώρα μετά τη σημερινή άφιξή του από το Ντουμπάι, όταν είπε στους οπαδούς του συλλόγου που τον παρότρυναν να μην φύγει, ότι η διαφορά του με τη διοίκηση δεν είναι οικονομικού χαρακτήρα, αλλά έλλειψης σεβασμού!

Οι διαφορές στο ύψος του μπάτζετ διατηρήθηκαν, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην είναι και τόσο αισιόδοξα. Η οριστική απάντηση θα αύριο από τον «Ζοτς», με τα μέχρι τώρα δεδομένα να συγκλίνουν δραματικά προς την «έξοδο»...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις