EURO 2012: Βελτίωση ζητάει ο Λοράν Μπλαν

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 15:52
UPD:08/08/2012 14:54

A- A A+

Η ισοπαλία με την Αγγλία μπορεί να μην ήταν κακό αποτέλεσμα για τους «τρικολόρ», που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παρ' όλα αυτά ο ομοσπονδιακός προπονητής τους περιμένει μεγαλύτερη διάρκεια, αυτοπεποίθηση και πιο πολλά ρίσκα μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες του.

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Παρασκευής με την Ουκρανία, για τον 4ο όμιλο, θα κρίνει πάρα πολλά και ο Λοράν Μπλαν επιχειρεί από σήμερα να ανεβάσει το ηθικό των διεθνών. Μιλώντας στο εμπορικό επιμελητήριο του Ντόνετσκ, ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας,λ είχε αρκετή όρεξη. Αναφέρθηκε στην εθνική Αγγλίας τονίζοντας πως «...πρέπει να γίνει πιο...περιπετειώδης», ενώ επισήμανε γι' άλλη μια φορά τη γνώμη του ότι η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Πρέπει να δείξουμε περισσότερη πίστη στον εαυτό μας και ασφάλεια σε αυτού του είδους τους μεγάλους αγώνες» δήλωσε ο Μπλαν στον χώρο όπου παραχωρούνται οι συνεντεύξεις Τύπου των «τρικολόρ» και συνέχισε: «Εάν είσαι ντροπαλός και δεν παίρνεις ρίσκα, τιμωρείσαι. Θα έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερο πλάτος και αυτό είναι κάτι, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Θα αποτιμήσουμε όλα αυτά και θα αποφασίσουμε αν πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, επειδή ο αγώνας με την Ουκρανία θα είναι πολύ δύσκολος, πολύ περίπλοκος για μας».

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός έπλεξε το εγκώμιο του 36χρονου Αντρέι Σεβτσένκο: «Πριν από μερικές ημέρες διάβασα κάπου ότι είχε τόσο μεγάλα προβλήματα στη μέση, που δεν μπορούσε ακόμη και να περπατήσει, πόσο μάλλον να προπονηθεί» είπε ο Μπλαν και συμπλήρωσε: «Λοιπόν, έδωσε την καλύτερη απάντηση σ' αυτό το άρθρο με τα δύο γκολ του, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλοι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι για τις μεγάλες διοργανώσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις