Euro 2012: Ετοιμη για τη νίκη η Ελλάδα

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 17:55

A- A A+

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατόρθωσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στον εναρκτήριο αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απέναντι στην Πολωνία και στοχεύει να το επαναλάβει σήμερα, ενώ οι Τσέχοι συνετρίβησαν από τους Ρώσους (1-4).

Η Ελλάδα, βέβαια, μέτρησε αρκετές «πληγές» από τον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση, αφού έχασε για πολλούς μήνες τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, έχασε με άδικη αποβολή και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος είδε τον Φωτάκη να τραυματίζεται και να επιδίδεται σε μάχη με το χρόνο, μήπως προλάβει να είναι έτοιμος ως αύριο το απόγευμα.

Οι ατυχίες, όμως, έχουν πεισμώσει τους διεθνείς, οι οποίοι από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δεν σταματούν να δηλώνουν ότι, εφεξής, θα παίζουν και για τον άτυχο συμπαίκτη τους. Τα υπόλοιπα, στο χορτάρι σε λίγο...

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κατσουράνη, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Σαμαράς

ΤΣΕΧΙΑ (Μίχαλ Μπίλεκ): Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Πλάσιλ, Γίρατσεκ, Πίλαρ, Χούμπσμαν, Ροζίτσκι, Μπάρος.

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις