EURO 2012: Στο 1-1 έμειναν Πολωνία-Ρωσία

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 23:37

A- A A+

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας και μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Α΄ όμιλος παίρνει κυριολεκτικά φωτιά. Η Ελλάδα, πλέον, με νίκη επί των Ρώσων το επόμενο Σάββατο κι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο παιχνίδι Τσεχίας-Πολωνίας, παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

Στο 18΄ ο Πολάνσκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαλαφέεφ, αλλά σωστά δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο σκόρερ πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ. Οι Ρώσοι κατάφεραν από στημένη φάση να προηγηθούν στο 37΄, μετά το φάουλ του Αρσάβιν και την κεφαλιά του Τζαγκόεφ, που έφτασε τα 3 γκολ σε δύο παιχνίδια στο τουρνουά.

Οι Πολωνοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50΄ «άγγιξαν» την ισοφάριση, αλλά ο Μαλαφέεφ πρόλαβε να διώξει προ του Λεβαντόφσκι. Το ματς είχε...τρελό ρυθμό με τη μπάλα να παίζεται πάνω κάτω και τους Ρώσους να βγαίνουν με καλύτερες προϋποθέσεις στην επίθεση. Στο 57΄ από λάθος στη μεσαία γραμμή του Ζιρκόφ, ο Μπλατζικόφσκι με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το καλύτερο γκολ μέχρι τώρα στο τουρνουά (1-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις