EURO 2012: Δεν αλλάζει προπονητή η εθνική Ολλανδίας

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 15:26

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Γερμανία και μετά την ήττα-σοκ από τη Δανία, ακούστηκαν πολλά εις βάρος του ομοσπονδιακού τεχνικού των «οράνιε», Μπερτ Φαν Μαάρβικ, κυρίως για την επιλογή του να μην ξεκινήσει τον Γιαν-Κλάς Χούντελααρ.

A- A A+

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Γερμανία και μετά την ήττα-σοκ από τη Δανία, ακούστηκαν πολλά εις βάρος του ομοσπονδιακού τεχνικού των «οράνιε», κυρίως για την επιλογή του να μην ξεκινήσει τον Γιαν-Κλάς Χούντελααρ.

Με δηλώσεις του, όμως, ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μπερτ Φαν Όστφεεν, ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Στόχος μας είναι, όπως πάντα, η πρόκριση στα ημιτελικά. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας, η οποία εναρμονίζεται με την τέταρτη θέση που κατέχουμε στην κατάταξη της FIFA. Αλλά, αν αποκλειστούμε νωρίς, δεν θα υπάρξουν συνέπειες. Η επέκταση του συμβολαίου του Φαν Μαάρβαϊκ βασίστηκε σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο» τόνισε στην ολλανδική εφεημερίδα «Metro».

Ο Μπερτ Φαν Μαάρβαϊκ ανέλαβε την εθνική Ολλανδίας το 2008, διαδεχόμενος τον Μάρκο Φαν Μπάστεν, και την οδήγησε ως τον τελικό του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Πέρυσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2016.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις